Atragi proprietari - WHISE CRM - Software CRM Imobiliar

Atragi proprietari

Mai multe imobile la vanzare,

Cum ?

Prin folosirea celor mai noi tehnologii, solutia WHISE CRM asigura agentilor imobiliari abilitatea de a intra in relatii comerciale cu proprietarii, intr-un mod facil si rapid

Ce probleme rezolvi prin sistemul de login proprietar?

Elimini pierderea de comisione

Demonstreaza-ti profesionalismul prin acest sistem de login si nu-ti mai fa griji cu privire la plata comisionului agreat.

Vei castiga timp

Uita acum de munca in plus necesara intocmirii documentelor pentru raportare. Bifeaza “pastreaza in istoric “ pentru a trece mai departe.

Usurinta indeplinirii obligatiilor de raportare

Totul este acum la dispozitia ta, doar la un click distanta.

Instrumentul perfect pentru a convinge proprietarii

Stim ca va doriti sa obtineti cat mai multe mandate exclusive de vanzare sau un numar cat mai mare de acorduri de vanzare proprietati

Proprietarii pot accesa 24 de ore din 24 istoricul de tranzactionare al proprietatii. Vizitele cu clientii, contactele telefonice, actiunile din calendar, emailurile trimise, publicitatea, scrisorile, alertele automate sau manuale etc.

Acest raport este generat intr-un mod complet automat si conduce la imbunatatirea dramatica a transparentei. Instrumentul perfect pentru a convinge proprietarii sa va incredinteze vanzarea imobilului sau chiar a ansamblului rezidential din stadiu de proiect.