Cine suntem? - WHISE CRM - Software CRM Imobiliar

Cine suntem?

O companie de software ce asculta de nevoile voastre

Povestea noastra

Un parteneriat romano – belgian de succes. Peste 900 companii de imobiliare au incredere si folosesc platforma noastra CRM. De-a lungul timpului peste 120.000 de proprietati vandute, peste 20.000 de anunturi active, 100% profesionalism.

Filozofia noastra

Nu dorim sa oferim doar un software de management imobiliar, ci o solutie reala pentru agentii imobiliari, pentru a-i ajuta sa-si creasca vanzarile, sa economiseasca timp, sa-si creasca numarul de proprietati din portofoliu, dar nu in ultimul rand sa-si imbunatateasca imaginea pe care o au fata de clienti si colaboratori.

Metoda noastra

Colaboram si monitorizam nevoile agentilor imobiliari in mod continuu, pentru a oferi solutiile optime. Pentru ca ne focusam pe dezvoltarea continua a solutie noastre software, adaugarea de noi functionalitati si cresterea usurintei de a obtine rezultate.

Web Sites

+

Markenting 360o

Vanzari

+

Vinzi mai mult

100% Comisioane

=

Nu pierzi bani din comisioane

2000 + Agenti

Profit

CRM WHISE - Accesul la informatie

Cu solutia noastra, descoperi ca deja cunosti cumparatorul, fiind asigurat mereu de validitatea criteriului de cautare specificat de el. Invita proprietarul si arata-i numarul de persoane interesate sa cumpere proprietatea.

Cine suntem?

Roweb – o companie de software cu o experienta de peste 13 ani in implementarea de proiecte complexe, atat pentru clienti corporate, dar si pentru clienti in dezvoltare. De-a lungul timpului am implementat cu succes peste 1000 de proiecte. Dezvoltam  aplicatii web, desktop si mobile, siteuri web scalabile cu design custom ce pun accentul pe experienta utilizatorului, portaluri online, solutii Magento e-commerce.

Credem in parteneriatele pe termen lung, dovada fiind colaborarile lungi de ani de zile pe care le avem cu clienti ce provin din 30 de tari. Avem competente intr-o paleta foarte larga de tehnologii, lucru ce ne-a permis sa dezvoltam produse pentru clienti din diferite sectoare de activitate precum, imobiliare, comert online, ingrijire medicala, resurse umane, turism, media, servicii financiare, social media marketing, transport sau logistica.

WHISE – o companie de software ce are misiunea de a ajuta agentii imobiliari sa lucreze mai eficient, sa vanda mai repede si mai mult, permitandu-le sa se concentreze asupra clientilor lor. Prin lansarea WHISE CRM oferim mai mult decat un software de management imobiliar, ci o solutie reala pentru profesionistii din imobiliare pentru ca acestia sa ofere servicii de inalta calitatea clientilor lor.

WHISE acorda o importanta deosebita relatiei sale cu agentii imobiliari colaborand in mod continuu pentru a monitoriza nevoile lor și a le oferi solutii optime, lucrand cu specialisti din diferite domenii de activitate precum: design, IT, media pentru a le oferi acestora cea mai eficienta experienta de lucru. Recunoscand valoarea fiecarui profesionist din domeniul imobiliar, ne concentram pe imbunatatirea continua al acestui software CRM.